Olen ehdokas numero 168

Aamulla ulkoasianvaliokunta vieraili tasavallan presidentti Tarja Halosen luona. Keskustelimme presidentti Medvedevin vierailusta,  Afganistanin tapahtumista ja maailman tilasta ylipäätään.

Kun astelin sisään presidentin linnaan, kuulin koululaisjoukon takanani kysyvän opettajaltaan – minua osoittaen, että onko tuo se Halonen…

Vähän samanlainen tapaus sattui muutama viikko sitten Lappajärvellä. Olin Pohjanmaan sos.dem. piirin piirikokouksessa kuntoutuskeskus Kivitipussa. Tulin tilaisuuteen ajoissa, joten minulle jäi aikaa jutella aulaan kokoontuneiden veteraanien kanssa.

En ehtinyt esitellä itseäni, kun joku herrasmiehistä sanoi: ”Oletko sinä se Jutta Urpilainen.” Vastasin, että mielelläni olisin yhtä nuori ja nätti, mutta en ole.

Toinen miehistä totesi: ”Ei se ole Urpilainen.Se on Uosukainen”. Sitten tuli varsnainen jymypaukku, kun keskusteluun puuttui kolmas henkilö sanoen:
”Ei se ole Uousukainen. Se on Jaakonsaari, joka on kerran saanut ison lohen Tornionjoesta.”

Lähestyvän kesän merkki on koululaisten tulo Helsinkiin. Lähestyvien  vaalien merkki on tänään vahvistetut EU-parlamenttivaalien numerot. Minä olen ehdokas 168. Jess! Edelläolevaan viitaten, tunnettavuuden eteen pitää vielä tehdä töitä. Sitäkin varten on vaalikampanja, johon kutsun kaikkia.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top