Harmin paikka

Viikonvaihteessa oli Liisan liukkaat. Perjantaina lensin Kajaaniin eduskunnan 100-vuotiskekkereihin, mistä lauantaina illalla tosi liukkaalla tiellä Kuusamoon, jossa oli sd-piirin piirikokous. Sunnuntaina minun piti olla Keravalla keskustelemassa turvallisuuspolitiikasta Gustav Hägglundin ja Tapani Vaahtorannan kanssa.

Valitettavasti en millään keinolla päässyt Keravalle. Huomasin sen vasta alkuviikosta, sillä vanhasta muistista kuvittelen Kuusamosta pääsevän aamupäivällä Helsinkiin. Erittäin harmillinen tapaus, sillä olisi ollut todella mielenkiintoista olla mukana Keravan keskusteluissa.

Herraseurakin olisi ollut mitä hurmaavinta, mutta niin oli Kuusamon demariväkikin. Arvi Pietilä Raahesta tosin motkotti minulle, että olen jatkuvasti arvostellut presidentti Halosta. Kiistin jyrkästi ja lupasin Arville 100 euroa jokaisesta mainiota presidenttiämme arvostelevasta lausunnosta. Niitä nimittäin ei ole.

Sensijaan pidän jopa velvollisuutenani puhua ulko- ja turvallisuuspolitiikasta. Se on politiikan lohko siinä kuin muutkin ja olen siihen lähes päätoimisesti perehtynyt viimeisen kymmenen vuoden aikana.
Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top