Unihiekkaa 3.

Turvallisuuspoliittinen keskustelu junnaa pahasti paikallaan. On niin paljon kysymyksiä ja niin vähän vastauksia. Harmittaa, jos keskustelu kokonaan tyrehtyy. Itse en enää ainoa osallistua ainakaan Kyllä tai Ei Nato – keskusteluun.Kiitti, mulle riitti. No, ehkä vähäsen tämä Unihiekkaa-otsikon alla.

Viimeisimmässä Helsingin Sanomien mielipidetiedustelussa kansalaisten mielestä tärkein syy vastustaa Nato-jäsenyyttä on huoli siitä, että jäsenyys veisi Suomen mukaan konflikteihin, jotka eivät kosketa Suomea. Kansalaiset ovat kuitenkin mukisematta hyväksyneet Suomen osallistumisen Libanonin rauhanturvaamiseen. Suomalaiset ovat Kongossa ja Nato-operaatiossa Afganistanissa.
Kaiken lisäksi vuoden 2004 turvallisuus- ja puolutuspoliittisen selonteon pääviesti oli se, että Suomen turvallisuus alkaa kaukana maamme rajojen ulkopuolella. Siis kaukaiset ongelmat koskettavat myös Suomea.

Olisipa hienoa, jos Kaleva tai Hesari tekisi oikein rautalankajutun siitä missä nyt ollaan ja mitä haittaa tai hyötyä mahdollisesta uudesta linjauksesta olisi.

Puolue jolla on jotain
myös korvien välissä

Kokoomuksen vaalikampanjan teemana on ”Puolue, jolla on korvat”.
SDP:llä on myös jotain korvien välissä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top