Eerolla vauhti päällä

Viikovaihteen Ilta-Sanomissa oli iso juttu, jossa Eero Heinäluoma esitti Sdp:n tuleviksi pressaehdokkaiksi Suvi-Anne Siimestä tai Ilkka Kantolaa. Sain heti muutaman tekstiviestin, jossa kysyttiin, että käydäänkö sdp:ssä todella noin surkeaa poliittista keskustelua. Vastailin, että hyviä nimiä nämä Siimes ja Kantola, mutta eiköhän kyse ole enemmänkin kevyestä kevätkeskustelusta kuin vakaasta harkinnasta.
Siimestä Eero sanoi kunnioittavansa itsenäisenä ajattelijana. Hienoa . Saman kunnioituksen hengen soisi leviävän Sdp:n sisälläkin.

Eerolla näyttää olevan vauhti päällä. Vappuna hän sitoi puolueen turvallisuuspoliittisen linjan hamaan tulevaisuuteen.Nyt mies käy jo kuumaa presidenttipeliä. Ja vielä on aikaa kaksi viikkoa puoluekokoukseen… Ehtiikö Eero tyhjentää koko pajatson? Mitä jää uudelle johdolle?

Hesarissa oli tänään mielenkiintoinen analyysi siitä, kuinka SAK:n typerä vaalimainos aukaisi yrittäjien rahahanat porvaripuolueiden ehdokkaille ja muutenkin nosti Kokoomuksen vaalivoittoon pari kolmeviikkoa ennen vaaleja. Niinhän siinä kävi. Tunsin sen luissa ja yrimissä. Silloin kääntyi politiikan suunta.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top