Talous-ja rahaliitto KEMU

Liekö koskaan Suomen politiikassa ollut tilannetta , jossa hallitus vaatimalla vaatii välikysymystä. Nyt on. Keskustassa halutaan siirtyä yhä enemmän haisevassa vaalirahoitusjupakassa syytetystä syyttäjäksi. Tietenkin kohteena olisi ay-liike, jonka anteliaasta vaalirahoituksesta ei ainakaan minulle ole tietoa.
Suomea jäytävän poliittisen kriisin takana on Keskustan talous ja rahaliitto KEMU, joka on rankkeerannut etupäässä Keskustan kansanedustajat runsaalla vaalitulella. Lähes koomista on, että Kimmo Tiilikainen totesi aamulla radiossa kuinka Keskustan eduskuntaryhmää jäytää eniten se, miksi johtkut saivat vaalirahaa ja jotkut eivät.
Välikysymyskeskustelu olisi hallituksen kasvojenkohotuksessa oiva foorumi.Välikysymystä seuraavan luottamuslauseäänestyksen tarkoituksena on tietenkin tiivistää hallituspuolueiden rivit ja aloittaa puhtaalta päydältä. Toivottavasti hallitus suostuu reiluun meininkiin eli hallitus antaa tiedonannon muodossa selvityksen eduskunnalle koko poliittisen järjestelmän uskottavuutta yhä enemmän raastavasta jupakasta.Oli muoto mikä hyvänsä- tärkeintä on, että asian selvitetään.

Timo Kalli ansaitsee tiedonjulkistamispalkinnon. Hän paljasti sen , minkä kaikki tiesivät: Suomi ei ole maailman vähiten korruptoitunein maa. Tutkivan journalismin kannattaisi mm.selvittää myös , miksi Suomesta tuli Microsoft-, ei esimerkiksi Linux -maa?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top