Sähköä ilmaa -postikortit kiertoon!

 Kotisivullani-viereisessä  palkissa- on Jope Ruonansuun tekemä ja Lasse Lehtisen käsikirjoittama radiomainos. Pistäkääpä kiertämään! Myös sähköiset postikortit ovat levittämistä varten.Lähettäkää niitä ystäville ja tutuille! Sähköinen kampanjointi on helppoa ja hauskaa. Eikä maksa paljon!

Mukavaa on myös ihmisten kohtaaminen kasvokkain. Olin aamulla jo kahdeksan korvilla Helsingin rautatieasemalla demarien vaalikopissa  keittelemässä hesalaisille aamukahvia ja jakamassa vaalimateriaalia.  Kiirettä oli, mutta ihmiset olivat hyvällä tuulella ja ottivat mielellään esitteitä vastaan. Aamutuimaan vastasin kysymyksiin EU:n byrokratiasta , Turkin mahdollisesta jäsenyydestä ja EU:n hyvistä ja huonoista puolista.

On suuri arvoitus, kuinka aktiivisesti ihmiset lähtevät äänestämään.Siksi kampanjointi viimeiseen vaalipäivään saakka on tärkeää. Informaation nälkä on suunnaton. Vielä on monille epäselvää esimerkiksi se, että vaalipiirinä on koko maa.

 En ole ehtinyt laskea monellako paikkakunnalla olen jo käynyt, mutta vaalikiertua tulee olemaan Hangosta- ei ihan Utsjoelle, mutta Hangosta Kemijärvelle, missä olin maanantaina.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top