Suoraan sanoen

Ensi tiistaina Tammi julkaisee Päivi Lipposen ja minun kirjan Suoraan sanoen.Alkuperäinen nimi Väitöskirja piti vaihtaa kirjasto- ja kirjakauppaväen toivomuksesta, sillä Väitöskirja nimenä olisi kuulemma aiheuttanut sekaannusta ”oikeiden” väitöskirjojen kanssa. Tiedä häntä. Vet svansen, sanoisi Pertti Paasio.

Susan Kuronen (julkk.) on puolestaan julkaissut kirjan, jossa toistaiseksi on vain kannet. Samanlaisen kirjan julkaisi aikoinaan oululainen lehtori Pekka Laakso. Kirjan kannessa luki” Mitä Marx, Engels, Mao, Jeesus ja Kekkonen jättivät sanomatta” ja takakannessa oli vastaus ” Jokainen lekanisku Hietalahden telakalla on arvokkaampi kuin Gottfried Fregen predikaattikalkyyli”. ( Ihan tarkkaan en hienoja termejä muista, mutta suurinpiirtein niin se meni.)

Pekka on matemaatikko ja mainittu ”predikaattikalkyyli” muistaakseni joku matematiikkaan liittyvä kaava. Kansikirjallaan Pekka halusi korostaa ruumiillisen työn merkitystä. No, pian näemme, mitä Susan Kuronen haluaa.

Lauantaina juhlimme Oulussakin Punaista viivaa. Tarjoan kakkukahvit lauantaina kello 15-17 Cafe Saarassa, kirkkokatu 2. Tervetuloa.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top