Veropohja rapautuu kovaa vauhtia

Vanhasen-Kataisen lääke kaikkiin vaivoihin ovat verohelpotukset. Työn verotusta pitääkin keventää, mutta mitä tapahtuu veropohjalle ,kun puun saatavuus, maatalouden kannattavuus- kaikki ratkaistaan verokevennyksillä? Aina kun joku työryhmä istuu, lopputuloksena on ehdotus -veroporkkanoiksi.
On vakavasti syytä olla huolissaan hyvinvointiyhteiskuntaa uhkaavasta veropohjan rapautumisesta. Opposition kannattaisi laskea porrarihallituksen aikana ehdotetut verohelpotukset yhteen. Sen rinnalla esimerkiksi ilmainen lasten päivähoito olisi todella pieni juttu, vaikka kaikkien puolueiden kamreerit nousivat yhtenä miehenä esitystä vastaan.

Ps. Kesään kuuluvat messut. Viikon kuttua on Oulussa Pohjois-Suomen suurmessut. Messut avaa kokoomusmeppi Pia-Noora Kauppi ,ja pääkuluttajana (siis aina äänessä) toimii kansanedustajakollega Lyly Rajala. Kokoomusmessut.
No,en menisi muutenkaan, sillä messut ovat viime vuosina olleet yhtä käristemakkaraa, metrilakritsaa, puolustusvoimia ja julkishallintoa. Sieltä on saanut tikulla etsiä alueen yrittäjein uusia tuotteita, keksintöjä tai ajatuksia.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top