Vaalivalheita

Kokoomus veti äänestäjiä nenästä, sanoi ex-kansanedustaja Maija Rask eilisessä Helsingin Sanomissa. Maija tarkoitti kuuluisaa tasa-arvotupoa. Samaisessa Hesarissa paljastui toinenkin Kokoomuksen vaalivalhe: ”tempputyöllistäminen”, joka oli -kieltämättä tehokas -vaalivalhe.

”Elämäni lähti suorastaan rakettimaiseen nousuun”, sanoi Helsingin sanomissa tukityöllistetty Ari-Pekka Lautaoja. Pitkäaikaistyötön Ari-Pekka Lautaoja oli saanut asukastalonmiehen pestin työttömille järjestetyn työnhakukurssin kautta.

Voi hyvä Jumala kuinka paljon Kokoomus on haukkunut tukityöllistämistä erityisesti kuntiin. Pilkan kohteena ovat olleet myös työnhakukurssit, joiden avulla kuitenkin moni pitäaikaistyötön on saanut takaisin itseluottamuksensa.Kokoomuksen pilkkaama tukityöllistäminen on ollut ja tulee olemaan monille pitäaikaistyöttömille väylä työelämään.

Kokoomus oli niin raukka , ettei ottanut vaalivoittajana vastaan työministerin salkkua,vaikka oli ollut työvoimapolitiikan pääkriitikko. Huolimatta tulisesta kritiikistä porvarihallituksen hallitusohjelman työvoimapolitiikka ei sisällä mitään uutta. Mitään uutta ja innovatiivista ei ole porvarihallituksen ohjelmaan keksity. Valitettavasti.

Kaikki tuki työministeri Tarja Gronbergille Hän varmasti yrittää parhaansa hallinnollisen kaaoksen ja Kokoomuksen koko työvoimapolitiikkaa koskevan vastenmielisyyden keskellä.

Ps. Kesäinen keskustelu siitä, onko Venäjällä veto-oikeutta Suomen mahdolliseen Nato-Jäsenyyteen paljastaa, että Suomessa eletään keskellä kesää kylmää sotaa.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top