Torjuntavoitto vai murskatappio?

Torjunhyvintavoitto vai murskatappio? Murskatappio tuli kaupungeissa, mutta koko maassa selvittiin hopeasijalle. Puheenjohtaja Jutta Urpilaista on turha syyttää: hän pärjäsi erittäin hyvin kaikissa vaalikeskusteluissa ja veti muutenkin vaalikampanjan mallikkaasti. Minusta Urpilainen pärjäsi paremmin kuin Lipponen aikoinaan ensimmäisissä vaalikeskusteluissa , mutta ajanhenki-Zeitgeist- ei nyt suosinut sosialidemokratiaa eikä nuorta naista puheenjohtajana.

Minua jäi kaivelemaan monien ikäisteni naisten suhtautuminen Juttaan.Kuulemma kimitti ja oli muutenkin agressiivinen. Juttako agressiivinen- ei Pyhä Äiti!!! Mitä tulee kimittämiseen, niin on tyypillistä-sanoisinko naisvihaa- vaatia naisia möreyttämään ääntänsä, jotta vaikuttaisi uskottavalta. Näköjään jo meidät vanhemmat naiset hyväksytään, mutta nuoria ei.Ei Sdp:n johtajien tarvise näyttää Lipposelta tai Heinäluomalta?

Onnea kaikille valituille. Voi olla ,että ajat vaikeutuvat niin, että valitut tulevat kadehtimaan valitsematta jääneitä…

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top