Tervetuloa Eu-glögeille

Glögi on maustettu ja kuumana nautittava eurooppalainen juoma, jota on käytetty virvoittamaan kylmässä säässä ratsastaneita tai hiihtäneitä viestinviejiä ja postimiehiä.

Tarkoitukseni kutsua Sinut jouluostosten lomassa piipahtamaan Nukussa lauantaina glögeillä kello 15-17. Itse haluaisin tuodan pienen viestin Suomen Eu-puheenjohtajuudesta. Mukana on loistava Stella ja hurmaava Antonio.

Viikko on ollut enemmän kuin mielenkiintoinen. Tiistaina oli kiivas YLE:n hallintoneuvoston kokous,jossa toivottavasti onnistuin kääntämään Yleisradion henkilöstöpolitiikkaa inhimillisempään suuntaan. En antaisi itselleni anteeksi, jos YLEn annettaisiin harrastaa ikärasismia ,ja me valitut hallintoneuvokset seuraisimme tapahtutta vain katseella.

Valiokunta tapasi keskiviikkona Tasavallan presidentti Tarja Halosen. Häneltä saimme tuoreen infon mm. tapaamisista presidenti Putinin kanssa.
Tänään kuuntelimme valiokunnassa Suomen Venäjä asiantuntijoita. Huh,huh:Arviot Venäjän tulevasta kehityksestä ovat erittäin ristiriitaisia.

Viime yönä kello 2 sain valmiiksi oman osuuteni yhdessä Päivi Lipposen kanssa kirjoittamastamme Väitöskirjasta.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top