Tanssiko Heinäluoma gallupit kumoon?

Olipa hieno aamunavaus. Rouva Haukiputaalta soitti ja kehui Heinäluoman eilistä esiintymistä TV:n vaalikeskustelussa. Varmistuin, että sanokoot gallupit mitä tahansa, ilmapiiri on muuttumassa:sosialidemokraattien viesti on menossa perille.

Ja viesti on: haluamme parempia terveyspalveluja, riittävää ja laadukasta hoivaa ja hoitoa sekä oikeudenmukaista verotusta.Lopuksi rouva totesi, että oli se hyvä, kun Heinäluoma hymyili niin paljon ja lähti tanssimaan, kun Vanhanen ja Katainen jäivät supsuttelemaan keskenään. Heinäluoma taisi tanssia gallupit kumoon?

Palvelujen parantaminen on työllisyysasteesta kiinni. Mitä enemmän ihmisiä on töissä,sen enemmän verotuloja ja sen vahvempi on hyvinvointipalvelujen rahoituspohja. Näin on Ruotsissa, Tanskassa ja näin myös Suomessa.Kaikkia näitä kolmea pohjoismaata pidetään Euroopan mallimaina.

Tänään vaalikeskusteluissa Rotuaarilla sain myös kuulla , kuinka sittenkin moni pitäaikaistyötön tai vajaakuntoinen on päässyt työn syrjään kiinni Kokoomuksen haukkuman ”tempputyöllistämisen” kautta. Ruotsissa ja Tanskassa työvoimapolitiikan resurssointi on moninkertainen Suomeen verrattuna.

Juuri työvoimapolitiikan kritiikissä Kokoomus on tyhmimmillään. Puolue kehuu Tanskaa, joka mallin idea on työvoimapolitiikan runsaat resurssit-asia, josta Kokoomus täällä Suomessa jatkuvasti haukkua räksyttää.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top