Surullista,mutta totta

Kimmo Sasin liikenneonnettomuus on raskas Kimmolle ja hänen perheelleen, mutta ennen kaikkea onnettomuus on tragedia liikenneonnettomuudessa kuolleen leskelle, perheelle ja muille läheisille. Mietin vielä, onko viisasta puuttua surullisen tapauksen ympärillä vellovaan mediasirkukseen.Järki sanoo, että pysy kaukana, sydän sanoo, että kirjoita pois.

Mauttomuuden huippu oli onnettomuuden jälkeinen YLE:n uutisointi. Pääosa uutisointia oli toimittajan arvuuttelu että ,mitenkähän onnettomuus vaikuttaa Kimmo Sasin vaalikampanjaan. En ole ainoa, jota YLEn uutisten näkökulma pöyristytti.

Tänään puolestaan Helsingin Sanomat ihastelee kuinka hyvin Kimmo Sasi on selvinnyt kriisiviestinnästä, kun hän heti pyysi anteeksi leskeltä.

Anteeksi, mutta nyt seuraa demarinarinaa, mutta se tulee sydämestä. Jos tragedia olisi sattunut jollekin demaripoliitikolle, niin… kaikki kivet olisi käänetty, jotta kuolemantuottamuksen aiheuttanut ja hänen puolueensa olisi leimattu suureksi roistoksi…

Sellaista kohtaloa en todellakaan toivo Kimmo Sasille, vaan toivotan hänelle pikaista paranemista ja osanottoni onnettomuudessa menehtyneen omaisille.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top