Pelottelu ei pure enää

Keski-ikäiset miehet ovat kypsiä päättäjinä, mutta samanikäisiä naisia herkästi pilkataan. Muistan pääministeri Mauno Koiviston sanoneen eräässä eduskuntaryhmän kokouksessa, että Jumalan luomista otuksista kauheimpia ovat kentän tervieisä tuovat keski-ikäiset naiskansanedustajat. Taisi olla Manulla sinä päivänä huonot biorytmit tai ehkä Tellervo oli aamulla sanonut muutamia totuuden sanoja.

Nyt haluan tuoda ”kentän terveiset”, jotka todistavat, että totuus -tässäkin asiassa- on toinen kuin yleisesti luullaan.

Launtaina Oulun sos.dem naispiirin kokouksessa arvioitiin poliittista tilannetta. Keski-ikäiset
demarinaiset täysin spontaanista latasivat täyslaidallisen keski-ikäisten demarimiesten aloittamalle kampanjalle ” porvarihallitus tulee ja syö lapsia aamiaiseksi”.
-Vanhanaikaista,tyhmää, ihmisten aliarviointia. Ihan samaa, kun porvaripuolueet pelottelivat vielä vuosikymmen sitten sosialismipeikolla, joka vie vaihdepolkupyörät ja kieltää seurojen pidon. Siinä muutamia arvioita. Itse pysyttelin hiljaa, jotta kuulisin kentän terveiset mahdollisimman aitoina.

Samanaikaisesti virallinen demariarvio oli, että avaus ”herätti kentän”. Totta sekin. Ainakin kokoukseen osallistuneet keski-ikäiset naiset ”heräsivät”…

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top