Nauloja aluepolitiikan arkkuun

Keskustajohtoisesta Matti Vanhasen hallituksesta näyttää tulevan aluepoliittinen hirviö. Sanon tämän ilman oppositioretoriikkaa. Enää ei voi puhua heikoista signaaleista, vaan rankan luokan teoista.Viimeinen naula aluepolitiikan arkkuun tulee olemaan hallituksen suunnitelmat muuttaa yliopisto- ja ammattikorkeakoululaitoksen rakennetta. Ainakin Oulun yliopiston rehtori Lauri Lajunen on ollut kauhuissaan. Kemijärvi, puutullit, kuntien ongelmat-luettelo on aluepoliittisesti vaikuttava. Voi sitä metelin määrää, jos Keskusta olisi oppositiossa!

Tasapuolisuuden nimissä pitää kehuakin keskustalaisia.Ulkoasianvaliokunnassa oli asiantuntijana tänään komissaari Olli Rehn. Yritin tehdä hänen kanssaan ”vaihtarit”: hän kertoo minulle huhupörssin kuumimman nimen EU:n tulevaksi presidentiksi ja minä kerron hänelle seuraavan Sdp:n puheenjohtajan nimen. Ei onnistunut.

Olli Rehn on hoitanut hommansa hyvin. Jos seuraavaksi presidenttiehdokkaaksi ei löydy fiksua demaria, niin voisinpa äänestää Olli Rehniä. Ihan helposti.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top