”Mikä ei tapa, vahvistaa”

Sain tänään Hesarin Jyri Raiviolta tulikivenkatkuisen kritiikin Sitra-blogistani.Kiitos siitä.On ihan oikein vaatia todisteita ja vedenpitävyyttä blogeissakin, mutta tarkkuutta on syytä vaatia toimittajiltakin.
En ole syyttänyt ketään, kuten allaolevasta blogista jokainen voi lukea, vaan kerroin, että minua on Sitran sisältä pyyydetty kysymään, josko väitteissä on perää. Korkeat johtajat niin Sitrassa kuin muuallakin saavat korkeaa palkkaa osaamisestaan, mutta myös siksi, että heidänkin on siedettävä julkista kritiikkiä.
Nyt on kysytty ja vastaus saatu. Raivion mukaan asiaa olisi ollut sopivaa kysyä vain hallintoneuvostossa, ei julkisuudessa. Jassoo, ei ihan uusi tulkinta läpinäkyvyydestä!Tämä pikkuriikkisen blogin kritiikkihyrinä mahtavaa Hesaria kohtaan sallittakoon. Ettei vain varas huutaisi, että ottakaa varas kiinni?

On suuri vaara, että Sitra joutuu poliittisen höykytyksen kohteeksi. Sitä en suin surminkaan halua, mutta uskon kuitenkin, että Helsingin Sanomien itse käynnistämä( ja kieltämättä itsekin vähän lisää löylyä lyöneenä) Sitra-pöllytys on sittenkin vain hyväksi Sitralle.
Yliasiamies Esko Ahon lempisanontaa siteeraten:” Mikä ei tapa, vahvistaa”.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top