Lobbaako hallitus Lipposta?

Blogin kirjoittamisessa on ollut pieni tauko, mutta nyt Lyyti alkaa kirjoittaa säännöllisesti. Olen myös uudistamassa kotisivujani. Brysselissä uuden homman aloittaminen on vienyt aikaa ja energiaa,mutta hyvin on selvitty. Europarlamentin byrokratia ei ole niin kauhea kuin on puhuttu-se on vielä kauheampaa, mutta hengissä ollaan- oikeastaan entistä ehompina, sillä vasen silmäni on operoitu.Näen nyt molemmilla silmillä kuin kotka.

Eurooppavaalit toivat muutoksia paitsi Euroopan parlamentin myös Euroopan komission kasvoihin.Me mepit pääsemme tenttaamaan komissariehdokkaita jo tällä viikolla. Strassbourgissa 14.-17.kokoontuva parlamentti äänestää näillä näkymin myös komission puheenjohtajan Jose Manuel Barroson jatkosta.Jos ja kun Barroso valitaan, avautuu myös sosialisteille mahdollisuus vaikutusvaltaiseen paikkaan.Paavo Lipposen nimi mainitaan yhä useammin. Jo ehdokkuus Euroopan presidentiksi on hieno asia. Lippos-kortti kannattaisi katsoa loppuun asti. Lobbaakohan UM asiaa? Mitä tekee Suomen hallitus?

Tällä viikolla keskustellaan parlamentin sosiaali-ja työllisyysvaliokunnassssa Ruotsin puheenjohtajamaan ministerin kanssa vanhustenhuollosta ja terveydenhuollosta.Meille esitellään myös tutkimus, miten työn uudet muodot ovat vaikuttneet työelämän suhteisiin ja työalainsäädännön kehittymiseen Mielenkiintoista.

 

 

 

Tänään

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top