Kelpo vai Kelmi?

Historiallisen ikävä eduskunnan kevät on päättynyt vaalirahoitukseen liittyvissä sekavissa tunnelmissa . Kun on koko aikuisikänsä yrittänyt todistaa, että ei tämä politiikka mitenkään erityisen likaista ole, niin nyt se on todistettu: aika likaista on. Lordi Orwell taisi kääntyä haudassaan , kunKeskustan puoluesihteeriksi valittiin kaikesta huolimatta Jarmo Korhonen, uuskorsimolainen,jolle on vakiintunut lempinimi Kelmi.

Sdp:n puoluesihteeriksi valittiin myös Korhonen. Ari, jonka lempinimi on Kelpo. Tulemme syksyllä näkemään,kuinka Kelmi ja Kelpo nostavat profiiliaan ja huhut puoluesihteerien kuolemasta osoittautuvat vääriksi.

Kansanedustajien totaalisesta väsymisestä kertoo, että minua lukuunottamatta kukaan ei halunnut lähteä Kielin viikolle. Kielin viikko on juhannuksen aikaan oleva perinteinen Itämeren maiden parlamentaarikkojen tapaaminen, johon osallistuu nyt myös liittokansleri Angela Merkel. Kutsu oli tullut eduskunnan puhemiehistölle ja kolmelle kansanedustajalle ja vain Jaakonsaaret Oulusta lähtevät, joten vuoden 2008 Juhannus vietetään Taivalkosken sijasta Pohjois-Saksassa…

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top