JSN:n arvostus palautettava

Julkisen sanan neuvosto JSN on äärettömän tärkeä. Median itsesääntely on tietenkin keskeistä, mutta on välttämätöntä, että on olemassa sellainen ”eettinen auktoriteetti ” kuten JSN. Lautakasajupakka on aiheuttanut turbulenssia Julkisen sanan neuvostossa, mikä johti arvostetun puheenjohtajan eroon. On äärimmäisen tärkeää, että JSN saadaan pikaisesti toimintakykyiseksi ja sen luottamus ja arvostus palautetuksi.

Miksi JSN on tärkeä? Minusta on välttämätöntä, että on olemassa matalan kynnyksen maksuton foorumi, johon voidaan viedä jukisuustilaiteita arvioitavaksi. Se on yksilöiden suojan kannalta hyvä asia.  Ihmisen yksityisyyttä. niin tavallisen ihmisen kuin julkkiksenkin, on suojeltava kuin silmäterääMyös yleisen yhteiskuntamoraalin kannalta keskeistä, ettei niin printti kuin sähköisenkään median hillitön kilpailu johda ihan mihin tahansa

Ps. Sdp:n varapuheenjohtaja Maria Guzenina on esittänyt minua Sdp:n presidenttiehdokkaaksi. Kiitos ei. Lapsena sanottiin ainakin Oulussa, että ”ehottaja ensin”.  Maria oli Linnan juhlien kuningatar, joten siitä on  lyhyt henkinen matka presidentiksi varsinkin kun Sdp:stä on tullut aikaisempaa  kuningasmielisempi ( presidentillisempi) puolue.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top