Jakovara pieneni…

Torstaina käynnistyy Antti Kalliomäen ”totuuskomission” työ. Tarkoitus on arvioida perusteellisesti Sdp:n vaalitappioon vaikuttaneet tekijät. Olen kerännyt työtä varten kaikki ne mielenkiintoiset ajatukset, jotka olen saanut kommentteina sähköpostitse, kirjeinä ja tekstiviesteinä. Kiitos niistä.

Soitin aamulla myös ystävälleni Arja Alholle. Hän kertoi saaneensa satoja viestejä. Yksin Arjan kotisivulla oli ollut 5000 vierailijaa. Eilinen Arjan esiintyminen TV 1:n Voimala-ohjelmassa oli loistava. Poliitikko Arjasta oli tullut tutkija Arja. Luonteva jatko tohtori Arja Alholle.Hieno esiintyminen.

Viikonloppuna olin Suomen CP-liiton liittokokouksessa Oulussa puhujana ja kokouksen puheenjohtajana. Kokouksessa oli maansuru, sillä Eduskunnasta tippuivat tai jäivät pois eri puolueiden parhaat sosiaalipolitiikot ja henkilöt , jotka olivat pitäneet yhteyttä erilaisiin vammaisjärjestöihin: Maija Rask ja Virpa Puisto meiltä, Maija Perho Kokoomuksesta, Ulla Anttila ja Osmo Soininvaara Vihreistä, Riikka Moilanen-Savolainen ja Jukka Vihriälä Kepusta jne. Kummalliset vaalit.

Uudessa eduskuntaryhmässä käy kuhina.Kaikki haluavat päästä parhaille mahdollisille paikoille, mutta jakovara meni vaaleissa….Osto- ja myyntiliikkellä on pulmia, kun ei ole enää ostettavaa eikä myytävää.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top