Itsenäisyysjuhlista ankeaan arkeen

Itsenäisyyspäivän jälkeen heti perjantai aamuna kello 8.30 on Sitran hallintoneuvoston ylimääräinen kokous. Tarkoitus on saada selvitys Hesarin paljastamista Sitran herrojen touhuista. Vähän venäläiseen malliin johtajat ovat lähteneet ”yrittäjiksi” isolla pääomalla ja tietenkin hyvillä liksoilla.

Minua on pyydetty myös kysymään, mitä Esko Aho ja Kari Tolvanen tekivät takavuosina Irkutskissa. Käytössään heillä oli yksityiskone ja matka maksoi noin 100 000 euroa. Tolvasella on kuulemma oma hirsitalo-firma,jota hän markkinoi Sitran matkoilla Venäjällä ja Kiinassa.
Kun eduskunnan matkat ovat nyt läpivalaisussa, kannattaa myös eduskunnan alainen Sitra pistää röntgeniin.Ainakaan Sitraa valvovan eduskunnan talousvaliokunnan puheenjohtajaa Jouko Skinnaria ei ole informoitu johtajien bisneksistä.
Suomi on maailman korruptioluokituksessa paras eli täällä on vähiten korruptiota. Miten on ns. institutionaalisen korruption laita? Onneksi hallintoneuvoston puheenjohtaja Seppo Kääriäinen suhtautuu vakavasti esilletulleisiin outoihin väitteisiin.
Itsenäisyysjuhlista on siis heti paluu ankeaan arkeen.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top