Fossiilien päästöt

Ulkoministeri Ilkka Kanerva on pyytänyt anteeksi sopimatonta käytöstään. Luterilaisen uskonkäsityksen mukaan anteeksi annetaan, kun sitä pyydetään. Ja mehän olemme maailman luterilaisin kansa. Siis, saat anteeksi,Ile!Toistaiseksi.

Luterilaisuus ei ulottune kuitenkaan armottomaan politiikkaan.Teologisesti niin pitäisi olla, mutta arki on rujompaa.Mitenkähän Kanervan ympärillä vellova kohu vaikuttaa Kokoomukseen? Aikoinaan puhuttiin Kokoomuksesta kykypuolueena. Se on nyt todistettu: kykyä on. Kataisen johdolla Kokoomus on kuitenkin halunnut profiloitua sivistyspuolueena. Se haave on nyt varmasti kuollut- niin sivistymätöntä on Kanervan käytös ollut.

Oululaiskollegani Tuulikki Ukkola yritti ottaa Matti Vanhasen ruususjutusta kaiken poliittisen hyödyn irti heittämällä( hallituspuolueen edustajana) kermakakun suoraan pääministerin naamalle. Vanhojen mykkäfilmien tapaan kermakku osuikin Vanhasen sijasta omaan puoluetoveriin Ilkka Kanervaan.

Ps. Nykyhallituksen energia -ja ilmastopolitiikasta sai oivan kuvan EU- huippukokouksen lehdistötilaisuudesta.Se tuli suomalaisiin koteihin heti aamusta ja toistui iltauutisissa. Ministerien PITI puhua ilmastopolitiikasta ja uusiutuvasta energiasta, mutta he joutuivat puhumaan fossiilisista päästöistä eli ministeri Kanervan tektiviesteistä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top