Finland O Points

 Voi,ei! EU:n johtajiksi haettiin vahvoja ja visionäärisiä eurooppalaisia, jotta Euroopasta- poliittisesti hiirestä -tulisi globaali leijona.EU-hiiri ei saanut takkia, mutta liivit tuli. EU:n presidentiksi valittiin hatusta Belgian pääministeri Herman Van Rompuy ja EU:n ulkoministeriksi tulee brittikomissaari Catherine Ashton.  Herman Kuka Rompuy tulee varmasti tutuksi ja Catherine Ashton  on nainen paikallaan, mutta kummallisia nuo nimitykset olivat.

 Puhuuko EU tulevaisuudessa yhdellä äänellä?  Ennustan, että  EU tulee puhumaan  kahdella äänellä –Merkelin ja Sarkozyn äänellä.

Olli Rehnistä tulee komissaari, sillä kaikki maat saavat komissaarin-kiitos irlantilaisten. Ollin salkku tulee olemaan myös painava, kuten sanonta kuuluu. Jos se ei sitä ole, niin Rehn tekee siitä sellaisen niinkuin hän teki edellisestäkin komissaarin salkusta.Paavo Lipponen oli hyvä ehdokas. Oma fiilikseni on sama kuin pikku Kallella, jonka äiti ihmetteli miksi Kalle tuli hiihtokilpailussa neljänneksi vaikka osanottajia oli vain kolme. Kalle vastasi, että kun ei kulje, niin ei kulje.

Suomella ei pienenä  maana ”kulkenut”. Finland O points.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top