Eki inspiroi nuoria

Näin viime yönä unta, että viimeisessä äänestyksessä sdp:n puheenjohtajaksi vastakkain olivat Erkki Tuomioja ja Jutta Urpilainen. Sitä en kerro, miten tuo äänestys päättyi, mutta jännittävää oli, sillä uneni ovat tupanneet toteutumaan.Molemmat unessani viimeiseen äänestykseen päässeet ehdokkaat ovat samanhenkisiä, kansainvälisiä ja pystyviä luotsaamaan Sdp:n uuteen nousuun.

Paavo Lipposen mielestä ehdokkaan tulisi olla nuori ja nainen. Minun mielestäni sdp:n puheenjohtajan pitäisi olla persoona , joka innostaa nuoria ja naisia. Naisen valitseminen ison puolueen puheenjohtajaksi olisi tietenkin hieno juttu, mutta jos nuorilta kysyttäisiin, olisin satavarma, että nuorten ehdokas on nimenomaan Erkki Tuomioja.Olen omin silmin nähnyt ja kuullut, että oikeastaan vain Tuomioja kerää ja inspiroi nuorta yleisöä. Tuskinpa Tuomioja olisi edes lähtenyt ehdokkaaksi, jos nimenomaan nuoret eivät olisi häntä pyytäneet.

Tuomiojan ”häivähdys punaista” kiehtoo nimenomaan maailmanparantajanuoria, ja heitä ja heidän energiaansa sdp nyt kipeimmin kaipaa.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top